Crossclub
  • česky
  • English
  • Deutsch
  • français
  • español
  • русский язык
  • 한국어
  • العربية
  • 日本語
  • Italiano
  • E-Shop
  • Úvodní stránka
  • Program
  • Kavárna/Restaurace
  • RESTAURACE MENU
  • Menu Klub
  • Multimédia
  • OS paradox
  • Divadlo NP
  • Cross’n’art
  • Ghettollege
  • Biokáf
  • Kontakt

 

OD PONDĚLÍ 15.10.2012 SE MŮŽETE TĚŠIT NA NOVÉ ČESKÉ NEKORPORÁTNÍ A POCTIVÉ PIVO V CROSSU - JAK DESÍTKA TAK DVANÁCTKA BUDE TANKOVÁ

Datum: 15.10.2012
OD PONDĚLÍ 15.10.2012 SE MŮŽETE TĚŠIT NA NOVÉ ČESKÉ NEKORPORÁTNÍ A POCTIVÉ PIVO V CROSSU - JAK DESÍTKA TAK DVANÁCTKA BUDE TANKOVÁ
Lobkowicz Premium 12 & Schwarzenberg 10


Lobkowicz Premium 12



o tradiční český ležák

o poctivě vařené pivo

§ opravdová dvanáctka – stupňovitost 12,2 % obj.

§ k výrobě se používají pouze základní suroviny, stejně jako je to v německém zákoně o čistotě piva Reinheitsgebot z roku 1516 – slad, voda, chmel a pivovarské kvasnice, tedy žádné extrakty, žádné přísady (a tedy jak máme ve sloganu, žádné kompromisy)

§ slad: vybíráme pouze český slad vyrobený z českého ječmene. Slad pivu dodává jeho charakteristickou zlatou barvu a plnost, proto používáme výhradně českou odrůdu Bojos.

§ voda: pochází z velkého podzemního jezera cca 10 000 let starého a není tudíž zasažena činností člověka. Její úprava je proto pouze minimální na principu jednoduchého provzdušnění bez přídavku chemikálií. Voda je zcela mikrobiologicky i chemicky čistá.

§ chmel: používáme výhradně české odrůdy chmele Žatecký poloraný červeňák a Premiant. V našem pivu není žádný chmelový extrakt a už vůbec ne chemicky upravený chmel.

§ kvasnice: využíváme vlastní historický kmen pivovarských kvasnic spodního kvašení.

§ Technologie vaření piva vychází z historických zkušeností českých sládků a proto vaříme pivo nezkráceným způsobem. Pivo při výrobě prochází všemi těmito procesy, typickými pro výrobu klasického českého ležáku:

· dvourmutový proces na varně

· chmelení natřikrát

· dvoufázové kvašení

· dlouhá doba ležení piva v ležáckých tancích – 35 dní


Schwarzenberg 10



§ kvalitní domácí suroviny

§ voda: pochází z velkého podzemního jezera cca 10 000 let starého a není tudíž zasažena činností člověka. Její úprava je proto pouze minimální na principu jednoduchého provzdušnění bez přídavku chemikálií. Voda je zcela mikrobiologicky i chemicky čistá.

§ kvasnice: využíváme vlastní historický kmen pivovarských kvasnic spodního kvašení.

----------------------------------------------------------------------------------
Ke změně jsme dospěli po hledání kvalitnějšího a poctivějšího piva bez tak bezohledné cenové politiky...

Pro milovníky plzeňské 12 zůstává v sortimentu její lahvová verze.

Těšíme se, že vám pivo bude chutnat víc.

Cena se nemění

JAK DESÍTKA TAK DVANÁCKA JE TANKOVÁ



Cross Club Plynární 1096/23, Praha 7 Vyrobil Goodshape | O webu
Crossclub je v roce 2024 podporován grantem hl. m. Prahy ve výši 2.000.000 Kč

 

NEJBLIŽŠÍ AKCE

CROSS SQUARE & THALASOPHOBIA & LATEX & BASS fashion meets DnB

19.09.2025 CROSS SQUARE ( Pentagramček, Ježíšovi pivo nelej, Gorale Originale, …

RIOT OVER RIVER 10 - TOGETHER AGAINST FASCISM!

20.09.2025 CROSS NO BORDERS SQUARE ( Stage Bottles (DE), Infekcja (PL), Adacta …

SUNDEJ SE SUNDAY

21.09.2025 SUNDEJ SE SUNDAY ( James Wing a hosté )


 
 
 
 

RSS KANÁLY

Novinky
Program
Cross'n'Art

 
 
 
 
VYPNOUT FACEBOOK NA TOMTO WEBU
 
 

SLEDUJTE CROSS NA

YouTUBE MySpace CityBee Google Plus
 

MAILING LIST

Chceš dostávat čerstvé informace až pod nos?